NOTA: Program eUsahawan untuk tahun 2020 sudah tamat secara rasmi pada 30hb Jun 2020. Untuk info lanjut, boleh hubungi saya. Terima kasih

ANDA SEORANG USAHAWAN? ATAU INGIN MENJADI SEORANG USAHAWAN DIGITAL? Terokai Ilmu Perniagaan Digital Bersama eUsahawan MDEC!

Ramai orang create akaun facebook dan instagram, tapi tak ramai yang tahu cara nak tingkatkan traffic, ramaikan pelanggan dan gandakan sales dengan low marketing cost!

eUsahawan kini kembali dengan TAWARAN EKSKLUSIF PERCUMA hanya sehingga 21 Disember 2020(tertakluk kepada perubahan) sahaja dan tempat adalah terhad. Kalau lambat daftar, jangan menyesal ya!

Daftar sekarang di www.go-ecommerce.my

  •  Tenaga pengajar berpengalaman diiktiraf oleh MDEC
  • Akses kepada 58 modul yang diiktiraf oleh OFQUAL dan industri
  • Sijil Digital penyertaan selepas tamat setiap modul
  • Dapat kumpul mata ganjaran dan tebus hadiah menarik

Kursus eUsahawan MDEC ini adalah satu aktiviti praktikal yang mana anda perlu mempraktikkannya. Penyampaian seminar ini dalam Bahasa Melayu dan ianya bergantung kepada majoriti peserta yang hadir pada tarikh yang dipilih. Bagi mereka yang terlepas atau tidak dapat hadir pada tarikh yang ditetapkan, boleh terus WhatsApp saya untuk mengetahui tarikh-tarikh yang akan datang berkenaan seminar ini dan tips digital marketing untuk usahawan dan ahli perniagaan seperti anda!

Bagi persatuan atau kelab usahawan yang berminat untuk mengadakan seminar ini ditempat yang dikehendaki, juga boleh terus berurusan dengan saya berkenaan syarat dan peraturan. Kami mengalu-alukan keterlibatan NGO dalam membantu usahawan mereka ke tahap yang lebih tinggi!